keskiviikko 8. elokuuta 2012

Chasing a dream

Los Angeles. Kaupunki joka on niin levällään, että sitä on kovin vaikea jo ymmärtää. Asun Hollywoodissa. Astuessani ulos ovesta on heti jalkojen alla jonkun kuuluisan nimi sellaisessa kultaisessa tähdessä. Tunnetusti olen erittäin hyvä näyttelijöiden nimien kanssa; Marilyn Monroen sentään tunnistin.

Eilen tapasin kaksi näyttelijä/tarjoilijaa ja yhden käsikirjoittaja/siivoojan. Tarinat siitä, että Los Angeles on täynnä ihmisiä, jotka tavoittelevat uraa elokuvateollisuudessa eivät ole lainkaan liioiteltuja. "I'm just doing this untill I get my acting thing going."

Toisaalta hienoa, että edes jotain töitä on löytynyt. Kodittomia on nimittäin joka kadunkulmassa. Osa heistä on tavoitellut unelmaansa, mutta sitä roolia, joka vie kuuluisuuteen, ei koskaan tullut.

Tänään kiersimme parin paikallisen kaverin kanssa Santa Monicassa. Rannalla fiilis on ihan toinen kuin Hollywoodissa tai muualla LA:n "sisämaassa". Päivän ohjelmaan kuului myös käynti Getty-museossa, jossa oli esillä tajuttoman upeita valokuvia. Petri - odota vain tulevaa kautta! Pari ideaa saattoi syntyä.

Huomenna suuntana San Francisco!

Pakko vielä laittaa tää kuva myös tänne...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti