maanantai 13. elokuuta 2012

San Francisco State of Mind

Miten on mahdollista, että small talk ruokaa odottaessa johti seuraavan illan viettoon upean puutarhan ympäröimänä, mielettömän illallisen ja hyvän viinin siivittämänä ja lopuksi kuunnellen vastaäänitettyjä jazz-improvisaatioita? Näin se vaan meni! Olen tämän reissun aikana nähnyt uskomatonta vieraanvaraisuutta, mutta tämä nyt meni jo melkein yli.

San Franciscossa on helppo viihtyä. Julkinen toimii OK, ihmiset ovat LA:n porukkaan verrattuna varsin laid back ja kelit ovat erinomaiset. Kaupunki on helppo hahmottaa ja kaupungista löytyy tekemistä jokaiselle.

Edellisen blogimerkinnän jälkeen olen käynyt paikallisen Punaisen Ristin piiritoimistossa, ajellut cable carilla, viettänyt iltoja muiden ulkkareiden ja paikallisten kanssa, kävellyt Golden Gate sillan päästä päähän ja tavannut upeita ihmisiä. Tätä mestaa tulee ikävä.

Huomenna myöhään illalla suuntana on New York. Sitä ennen Sandy on luvannut vielä esitellä Berkeleyn yliopistokaupunkia. Isolla Omenalla tulee tekemään tiukkaa että lyö tämän kokemuksen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti